gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen is Vlezenbeek? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Vlezenbeek: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Vlezenbeek? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Vlezenbeek. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze specialisten in de buurt van Vlezenbeek je zeker verder helpen.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken met verschillende prijseenheden. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door interieurkenners. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Vlezenbeekse woonst.

Op Belgische bodem geproduceerd

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Vlezenbeekse huis z’n eigen specifieke functie.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar hebben we begrip voor. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Vlezenbeekse woning heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stoffen bij onze verdeler nabij Vlezenbeek terecht. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakmensen in de buurt van Vlezenbeek helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Vlezenbeek: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Vlezenbeek. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurprofessionals. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Vlezenbeek écht toe doet. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt