Diaz rolgordijnen in Viersel voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Viersel: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Viersel? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Viersel. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakmensen in de buurt van Viersel je zeker verder helpen.

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er is dus heel wat mogelijk. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw woonst tot zijn recht.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat precies wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijsklassen. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. Toegewijde vakmensen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. roze rolgordijnen bureau

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat snappen we. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woning heeft zijn eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Viersel een uitgebreid gamma van stoffen aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze experten in de buurt van Viersel helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Viersel: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Viersel. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurprofessionals. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Viersel het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt