gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Veurne passen bij elke ruimte

Diaz rolgordijnen in Veurne: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Veurne? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst in Veurne. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze experten in de buurt van Veurne geven je maar al te graag keuze-advies!

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw Veurnse woning krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies betekent? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je Veurnse woonst.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoogstaande kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Stofsoorten

De verschillende ruimtes in je Veurnse huis hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Veurne een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De experten van Diaz in de buurt van Veurne helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Veurne: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Veurne. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Veurne écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt