Diaz rolgordijnen in Vertrijk voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Vertrijk: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Vertrijk? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Vertrijk. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze experten in de buurt van Vertrijk.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Vertrijk een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakmensen in de buurt van Vertrijk weten waar je nood aan hebt.

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Da's begrijpelijk. Automatische bediening biedt je de oplossing. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? We bieden producten uit verschillende prijstakken aan. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product is dan ook samengesteld door gedreven interieurspecialisten. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw huis z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Vertrijk: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Vertrijk. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurkenners. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw huis in Vertrijk. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt