Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Veltem-Beisem: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Veltem-Beisem: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Veltem-Beisem? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in Veltem-Beisem. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Veltem-Beisem geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Gemaakt op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwkeurig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. verduisterende rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw woonst z’n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. transparante rolgordijnen living

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je huis hebben elk hun eigen functie. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Veltem-Beisem een uitgebreid gamma van stoffen aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze vakkenners in de buurt van Veltem-Beisem weten wat je nodig hebt.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Veltem-Beisem: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Veltem-Beisem. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Veltem-Beisem écht toe doet. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt