gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Turnhout? Da’s kwaliteit voor elk budget

Rolgordijnen van Diaz Turnhout: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Turnhout? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Bij het inkleden van je huis vormen ze de finishing touch! Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Turnhout geven je maar al te graag keuze-advies!

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Turnhout handmatig te bedienen? Dat snappen we. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Gemakkelijk, snel én veilig.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Turnhoutse woning tot zijn recht.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Turnhoutse woonst heeft zijn eigen functie. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Turnhout een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Wil je met zekerheid kiezen? Onze experten in de buurt van Turnhout weten waar je nood aan hebt.
roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijstakken. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding vervaardigd door interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Turnhoutse woonst.

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit afleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Turnhout: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Turnhout. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Turnhout écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt