Diaz rolgordijnen in Turnhout: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Turnhout: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Turnhout? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning in Turnhout. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakkenners in de buurt van Turnhout.

Stofsoorten

De verschillende ruimtes in je Turnhoutse woonst hebben elk hun eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Turnhout een uitgebreid gamma van stoffen aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Nog twijfels bij je keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Turnhout helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Elk rolgordijn in jouw Turnhoutse huis krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit opleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet betekent? Wij bieden verschillende prijstakken aan. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Turnhoutse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Daar kunnen we inkomen. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Turnhout: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Turnhout. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Turnhout écht toe doet. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt