Diaz rolgordijnen in Tongeren voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Tongeren: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woning in Tongeren? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Tongeren. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze experten in de buurt van Tongeren zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat precies wil zeggen? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. In ons gamma kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product is dan ook geproduceerd door gedreven vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je Tongerse woonst. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Op Belgische bodem samengesteld

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Stofsoorten

Iedere ruimte van je Tongerse huis is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Tongeren een uitgebreid gamma van stoffen terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De Diaz-experten in de buurt van Tongeren weten wat je nodig hebt. roze rolgordijnen bureau

Optimaal comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Er zijn dus heel wat opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Tongerse woning tot zijn recht.

Onze verdeler in de buurt van Tongeren: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Tongeren. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmannen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Tongeren. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt