gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Tollembeek

Diaz rolgordijnen in Tollembeek: gezelligheid en functionaliteit in één

Je rolgordijnen kopen in Tollembeek? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis in Tollembeek. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze experten in de buurt van Tollembeek helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Tollembeekse woning een eigen specifieke functie.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Tollembeekse woonst heeft een andere indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Tollembeek een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakmensen in de buurt van Tollembeek weten wat je nodig hebt.

Op Belgische bodem samengesteld

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product wordt met de nodige zorg vervaardigd door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je Tollembeekse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Tollembeek: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Tollembeek. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Tollembeek écht het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt