Diaz rolgordijnen in Tienen: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Tienen: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Tienen? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Tienen. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakkenners in de buurt van Tienen zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat we daarmee bedoelen? We bieden producten uit verschillende prijstakken aan. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door toegewijde vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Tientse woonst.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Tientse woonst is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Tienen een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze Diaz-experten in de buurt van Tienen helpen je graag. roze rolgordijnen bureau

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Er is dus heel wat mogelijk. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Tientse woonst een eigen specifieke functie.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit leveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Tienen: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Tienen. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Tienen. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt