gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Temse

Diaz rolgordijnen in Temse: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Temse? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Da’s niet verwonderlijk. Bij het inkleden van je huis vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Temse.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Temsese woonst z'n eigen specifieke functie.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Made in Belgium

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat concreet wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Temsese woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.
roze rolgordijnen bureau

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen in Temse handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Temsese huis heeft zijn eigen indeling. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Temse een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze vakmensen in de buurt van Temse weten waar je nood aan hebt.

Onze verdeler in de buurt van Temse: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Temse. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakkenners. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Temse écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt