gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Strombeek-Bever? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Strombeek-Bever: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Strombeek-Bever? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Strombeek-Bever helpen onze vakmensen je graag verder.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Er is dus heel wat mogelijk. Elk rolgordijn in jouw Strombeer-Beverse woonst krijgt zo z'n eigen specifieke functie.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Strombeer-Beverse woonst heeft zijn eigen functie. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofkeuze bij onze verdeler nabij Strombeek-Bever terecht. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Nog twijfels bij je keuze? Onze experten in de buurt van Strombeek-Bever helpen je graag.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Strombeek-Bever handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, snel én gemakkelijk.
elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken met verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook samengesteld door gedreven vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Strombeer-Beverse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit leveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Strombeek-Bever: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn te verkrijgen op de webshop van Diaz. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Strombeek-Bever. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Strombeek-Bever het verschil maakt. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt