Diaz rolgordijnen in Sterrebeek voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Sterrebeek: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Sterrebeek? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Sterrebeek. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Sterrebeek zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Op Belgische bodem samengesteld

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! elektrische rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst heeft zijn eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sterrebeek een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze vakkenners in de buurt van Sterrebeek helpen je graag.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Sterrebeek: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sterrebeek. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Sterrebeek. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt