Diaz rolgordijnen in Steenkerke voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Steenkerke: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Steenkerke? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis in Steenkerke. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Steenkerke helpen onze specialisten je graag verder.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw huis z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Optimaal comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwkeurig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij. transparante rolgordijnen living

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je woning is anders ingedeeld. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Steenkerke een uitgebreid gamma van stofsoorten aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Nog twijfels bij je keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Steenkerke helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij bieden verschillende prijseenheden aan. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product is dan ook vervaardigd door gemotiveerde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Onze verdeler in de buurt van Steenkerke: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Steenkerke. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Steenkerke het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt