gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Steenhuize-Wijnhuize? De investering waard!

Diaz rolgordijnen in Steenhuize-Wijnhuize: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Steenhuize-Wijnhuize? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Steenhuize-Wijnhuize helpen onze specialisten je graag verder.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat we daarmee willen zeggen? Wij werken met verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg vervaardigd door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit afleveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je woonst is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Steenhuize-Wijnhuize een uitgebreid assortiment van stofkeuze terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal voor een lichtdoorlatende variant, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De vakkenners in de buurt van Steenhuize-Wijnhuize helpen je graag.
elektrische rolgordijnen living

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Steenhuize-Wijnhuize telkens handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, snel én gemakkelijk.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw woning z'n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Steenhuize-Wijnhuize: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Steenhuize-Wijnhuize. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw huis in Steenhuize-Wijnhuize. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt