gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Steenhuize-Wijnhuize? De investering waard!

Diaz rolgordijnen in Steenhuize-Wijnhuize: gezelligheid en functionaliteit in één

Je rolgordijnen kopen in Steenhuize-Wijnhuize? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Steenhuize-Wijnhuize. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Steenhuize-Wijnhuize geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Steenhuize-Wijnhuize een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De specialisten van Diaz in de buurt van Steenhuize-Wijnhuize helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat nu precies betekent? Wij werken met verschillende prijsklassen. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door gemotiveerde interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Steenhuize-Wijnhuize: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Steenhuize-Wijnhuize. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurprofessionals je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Steenhuize-Wijnhuize écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt