gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Spiere-Helkijn passen bij elke ruimte

Rolgordijnen van Diaz Spiere-Helkijn: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Spiere-Helkijn? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Spiere-Helkijn.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er is dus heel wat mogelijk. Elk rolgordijn in jouw Spiere-Helkijnse woonst krijgt zo z'n eigen specifieke functie.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Spiere-Helkijnse woning is anders ingedeeld. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Spiere-Helkijn een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Spiere-Helkijn helpen je graag.
elektrische rolgordijnen living

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen in Spiere-Helkijn telkens handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat precies wil zeggen? Wij werken met verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gedreven vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Spiere-Helkijnse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Onze verdeler in de buurt van Spiere-Helkijn: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Spiere-Helkijn. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Spiere-Helkijn. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt