gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Spiere-Helkijn passen bij elke ruimte

Rolgordijnen van Diaz Spiere-Helkijn: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Spiere-Helkijn? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Spiere-Helkijn helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Spiere-Helkijnse woning heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Spiere-Helkijn een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De Diaz-experten in de buurt van Spiere-Helkijn weten wat je nodig hebt.
verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken met verschillende prijstakken. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door gedreven vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Spiere-Helkijnse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom produceren we onze producten in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
elektrische rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Spiere-Helkijn handmatig te bedienen? Dat snappen we. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, veilig én gemakkelijk.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw Spiere-Helkijnse woonst krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Spiere-Helkijn: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Spiere-Helkijn. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurkenners. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw huis in Spiere-Helkijn. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt