gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Sint-Pieters-Voeren

Diaz rolgordijnen in Sint-Pieters-Voeren: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Sint-Pieters-Voeren? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woonst. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Sint-Pieters-Voeren helpen onze experten je graag verder.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Sint-Pieters-Voerense woning tot zijn recht.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Sint-Pieters-Voerense huis is anders. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Sint-Pieters-Voeren een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal voor een lichtdoorlatende variant, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze vakkenners in de buurt van Sint-Pieters-Voeren weten wat je nodig hebt.
elektrische rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen in Sint-Pieters-Voeren telkens handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee bedoelen? Wij hebben verschillende prijscategorieën in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door gedreven interieurspecialisten. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Sint-Pieters-Voerense woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Pieters-Voeren: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Pieters-Voeren. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw huis in Sint-Pieters-Voeren. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt