Diaz rolgordijnen in Sint-Pieters-Voeren voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Sint-Pieters-Voeren: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Sint-Pieters-Voeren? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woning in Sint-Pieters-Voeren. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze specialisten in de buurt van Sint-Pieters-Voeren je zeker verder helpen.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken met verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Kwaliteit afleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gedreven vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. verduisterende rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie. transparante rolgordijnen living

Automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, gemakkelijk én snel.

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je woonst is anders. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Sint-Pieters-Voeren terecht. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je met zekerheid kiezen? Onze vakmensen in de buurt van Sint-Pieters-Voeren weten waar je nood aan hebt.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Pieters-Voeren: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Pieters-Voeren. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Sint-Pieters-Voeren écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt