gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Sint-Pieters-Kapelle

Rolgordijnen van Diaz Sint-Pieters-Kapelle: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in Sint-Pieters-Kapelle? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Bij het inkleden van je woonst vormen ze de finishing touch! Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze specialisten in de buurt van Sint-Pieters-Kapelle helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Op Belgische bodem geproduceerd

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Sint-Pieters-Kapelse woonst heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Pieters-Kapelle een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De experten van Diaz in de buurt van Sint-Pieters-Kapelle helpen je graag.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Elk rolgordijn in jouw Sint-Pieters-Kapelse huis krijgt zo z'n eigen specifieke functie.
roze rolgordijnen bureau

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Sint-Pieters-Kapelle handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat precies betekent? We werken met producten uit verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding geproduceerd door interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Sint-Pieters-Kapelse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Pieters-Kapelle: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Pieters-Kapelle. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Sint-Pieters-Kapelle het verschil maakt. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt