gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Sint-Pieters-Kapelle

Rolgordijnen van Diaz Sint-Pieters-Kapelle: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Sint-Pieters-Kapelle? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Bij het inkleden van je woonst vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Sint-Pieters-Kapelle zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Sint-Pieters-Kapelse woning heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stoffen bij onze verdeler nabij Sint-Pieters-Kapelle terecht. Voor een leefruimte kies je meestal voor een lichtdoorlatende variant, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De vakmensen van Diaz in de buurt van Sint-Pieters-Kapelle helpen je graag.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat opties. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Sint-Pieters-Kapelse woning een eigen specifieke functie

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? Wij hebben verschillende prijscategorieën in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Sint-Pieters-Kapelse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.
roze rolgordijnen bureau

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Sint-Pieters-Kapelle handmatig te bedienen? Dat snappen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Pieters-Kapelle: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Pieters-Kapelle. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmensen. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Sint-Pieters-Kapelle het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt