gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Sint-Martens-Lennik

Diaz rolgordijnen in Sint-Martens-Lennik: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Sint-Martens-Lennik? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da's geen verrassing. Bij het inkleden van je huis vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakmensen in de buurt van Sint-Martens-Lennik je zeker verder helpen.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Sint-Martens-Lennikse huis tot zijn recht.
verduisterende rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen in Sint-Martens-Lennik handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.
roze rolgordijnen bureau

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Martens-Lennikse huis heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Martens-Lennik een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal voor een lichtdoorlatende variant, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakmensen in de buurt van Sint-Martens-Lennik weten waar je nood aan hebt.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat wil zeggen? Wij hebben verschillende prijscategorieën in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Sint-Martens-Lennikse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Martens-Lennik: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Martens-Lennik. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurprofessionals je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw huis in Sint-Martens-Lennik. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt