gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Sint-Martens-Lennik

Diaz rolgordijnen in Sint-Martens-Lennik: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Sint-Martens-Lennik? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Sint-Martens-Lennik geven je maar al te graag keuze-advies!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Sint-Martens-Lennikse woning een eigen specifieke functie.
verduisterende rolgordijnen living

Made in Belgium

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies betekent? We bieden producten uit verschillende prijsklassen aan. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terugvinden. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg vervaardigd door gedreven vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Sint-Martens-Lennikse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.
roze rolgordijnen bureau

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen in Sint-Martens-Lennik telkens handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig.

Verschillende stofsoorten

De verschillende ruimtes in je Sint-Martens-Lennikse woning hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Martens-Lennik een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze vakmensen in de buurt van Sint-Martens-Lennik weten waar je nood aan hebt.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Martens-Lennik: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Sint-Martens-Lennik. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw huis in Sint-Martens-Lennik. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt