gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Sint-Martens-Lennik

Rolgordijnen van Diaz Sint-Martens-Lennik: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Sint-Martens-Lennik? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Sint-Martens-Lennik helpen onze specialisten je graag verder.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat concreet wil zeggen? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. Elk product is dan ook vervaardigd door gedreven interieurkenners. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Sint-Martens-Lennikse woonst.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw Sint-Martens-Lennikse huis krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Sint-Martens-Lennik handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.
roze rolgordijnen bureau

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Sint-Martens-Lennikse woning is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Sint-Martens-Lennik een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De vakkenners van Diaz in de buurt van Sint-Martens-Lennik helpen je graag.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Daarom produceren we onze producten in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Martens-Lennik: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Martens-Lennik. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakkenners. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw huis in Sint-Martens-Lennik. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt