Diaz rolgordijnen in Sint-Martens-Bodegem voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Sint-Martens-Bodegem: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Sint-Martens-Bodegem? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst in Sint-Martens-Bodegem. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze specialisten in de buurt van Sint-Martens-Bodegem geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Optimaal comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, veilig én gemakkelijk. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Martens-Bodegem een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze Diaz-experten in de buurt van Sint-Martens-Bodegem helpen je graag.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. transparante rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw huis z’n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat precies betekent? Wij werken met verschillende prijstakken. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product is dan ook vervaardigd door toegewijde vakkenners. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Martens-Bodegem: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Martens-Bodegem. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Sint-Martens-Bodegem. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt