Diaz rolgordijnen in Sint-Margriete-Houtem: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Sint-Margriete-Houtem: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Sint-Margriete-Houtem? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Sint-Margriete-Houtem. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Sint-Margriete-Houtem geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat wil zeggen? Wij werken met verschillende prijsklassen. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je woonst. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie.

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je huis is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Margriete-Houtem een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid kiezen? Onze Diaz-experten in de buurt van Sint-Margriete-Houtem helpen je graag.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Da's begrijpelijk. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Margriete-Houtem: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Sint-Margriete-Houtem. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Sint-Margriete-Houtem. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt