gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Sint-Margriete-Houtem

Diaz rolgordijnen in Sint-Margriete-Houtem: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Sint-Margriete-Houtem? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Sint-Margriete-Houtem. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Sint-Margriete-Houtem helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Margriete-Houtemse woning is anders ingedeeld. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Margriete-Houtem een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakkenners in de buurt van Sint-Margriete-Houtem weten wat je nodig hebt.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Sint-Margriete-Houtemse woning z’n eigen specifieke functie.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig.

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat nu precies wil zeggen? We bieden producten uit verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door gemotiveerde vakmensen. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Sint-Margriete-Houtemse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Margriete-Houtem: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Margriete-Houtem. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze interieurprofessionals. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Sint-Margriete-Houtem. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt