Diaz rolgordijnen in Sint-Lievens-Esse voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Sint-Lievens-Esse: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Sint-Lievens-Esse? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst in Sint-Lievens-Esse. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Sint-Lievens-Esse zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee willen zeggen? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je woonst. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Lievens-Esse een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De vakmensen van Diaz in de buurt van Sint-Lievens-Esse helpen je graag.

Op Belgische bodem geproduceerd

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. transparante rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie.

Optimaal comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Lievens-Esse: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Lievens-Esse. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurspecialisten. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Sint-Lievens-Esse. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt