Diaz rolgordijnen in Sint-Lenaarts: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Sint-Lenaarts: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Sint-Lenaarts? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Sint-Lenaarts. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Sint-Lenaarts geven je maar al te graag keuze-advies!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Made in Belgium

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwgezet kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat nu precies betekent? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit afleveren. Elk product is dan ook vervaardigd door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer. roze rolgordijnen bureau

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je woning is anders. Daarom kan je voor een uitgebreid gamma van stofsoorten bij onze verdeler nabij Sint-Lenaarts terecht. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Sint-Lenaarts helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Lenaarts: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn verkrijgbaar op de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Lenaarts. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Sint-Lenaarts. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt