gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Laureins-Berchem passen bij elke ruimte

Diaz rolgordijnen in Sint-Laureins-Berchem: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Sint-Laureins-Berchem? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Bij het inkleden van je woning vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakmensen in de buurt van Sint-Laureins-Berchem je zeker verder helpen.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Het beu om je rolgordijnen in Sint-Laureins-Berchem handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.
verduisterende rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Sint-Laureins-Berchemse woning heeft zijn eigen indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Sint-Laureins-Berchem een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakkenners in de buurt van Sint-Laureins-Berchem helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet betekent? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Sint-Laureins-Berchemse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.
roze rolgordijnen bureau

Made in Belgium

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Er is dus heel wat mogelijk. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Sint-Laureins-Berchemse woning een eigen specifieke functie

Onze verdeler in de buurt van Sint-Laureins-Berchem: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Laureins-Berchem. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze interieurprofessionals. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Sint-Laureins-Berchem écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt