gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Lambrechts-Herk? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Sint-Lambrechts-Herk: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Sint-Lambrechts-Herk? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Sint-Lambrechts-Herk. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Sint-Lambrechts-Herk helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar kunnen we inkomen. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Sint-Lambrechts-Herkse woonst tot zijn recht.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Lambrechts-Herkse huis is anders ingedeeld. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Sint-Lambrechts-Herk een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Sint-Lambrechts-Herk helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product is dan ook geproduceerd door gedreven interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Sint-Lambrechts-Herkse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Lambrechts-Herk: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Lambrechts-Herk. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmensen je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Sint-Lambrechts-Herk. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt