gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Kruis-Winkel? De investering waard!

Diaz rolgordijnen in Sint-Kruis-Winkel: gezelligheid en functionaliteit in één

Je rolgordijnen kopen in Sint-Kruis-Winkel? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Sint-Kruis-Winkel. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Sint-Kruis-Winkel helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat nu precies betekent? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg vervaardigd door toegewijde interieurkenners. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Sint-Kruis-Winkelse woonst.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend screen! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Sint-Kruis-Winkelse woning tot zijn recht.

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je Sint-Kruis-Winkelse huis hebben elk hun eigen functie. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Sint-Kruis-Winkel een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze Diaz-experten in de buurt van Sint-Kruis-Winkel helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Kruis-Winkel: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Sint-Kruis-Winkel. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Sint-Kruis-Winkel écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt