gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Sint-Kornelis-Horebeke, da’s uniek maatwerk

Diaz rolgordijnen in Sint-Kornelis-Horebeke: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Sint-Kornelis-Horebeke? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze experten in de buurt van Sint-Kornelis-Horebeke geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Kornelis-Horebeekse woning heeft zijn eigen indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Sint-Kornelis-Horebeke een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze vakmensen in de buurt van Sint-Kornelis-Horebeke weten wat je nodig hebt.
verduisterende rolgordijnen living

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Sint-Kornelis-Horebeke handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, gemakkelijk én snel.
transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Toegewijde vakmannen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Sint-Kornelis-Horebeekse woonst.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende opties. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Sint-Kornelis-Horebeekse woning een eigen specifieke functie

Onze verdeler in de buurt van Sint-Kornelis-Horebeke: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Kornelis-Horebeke. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Sint-Kornelis-Horebeke. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt