gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Sint-Kornelis-Horebeke, da’s uniek maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Sint-Kornelis-Horebeke: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Sint-Kornelis-Horebeke? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze specialisten in de buurt van Sint-Kornelis-Horebeke helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen in Sint-Kornelis-Horebeke telkens handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, snel én gemakkelijk.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Sint-Kornelis-Horebeekse woonst z'n eigen specifieke functie.

Op Belgische bodem samengesteld

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.
roze rolgordijnen bureau

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Sint-Kornelis-Horebeekse woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Kornelis-Horebeke een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Sint-Kornelis-Horebeke weten waar je nood aan hebt.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat precies wil zeggen? Wij bieden verschillende prijscategorieën aan. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gedreven vakkenners. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Sint-Kornelis-Horebeekse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Kornelis-Horebeke: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Kornelis-Horebeke. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurprofessionals. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Sint-Kornelis-Horebeke écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt