gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Katelijne-Waver? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Sint-Katelijne-Waver: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Sint-Katelijne-Waver? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woning. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Sint-Katelijne-Waver geven je maar al te graag keuze-advies!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Sint-Katelijne-Waverse woonst z'n eigen specifieke functie.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je Sint-Katelijne-Waverse huis heeft zijn eigen indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Katelijne-Waver een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De vakkenners in de buurt van Sint-Katelijne-Waver helpen je graag.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? We bieden producten uit verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door gemotiveerde interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Sint-Katelijne-Waverse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Sint-Katelijne-Waver handmatig te bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Onze verdeler in de buurt van Sint-Katelijne-Waver: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Katelijne-Waver. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Sint-Katelijne-Waver. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt