gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Katelijne-Waver? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Sint-Katelijne-Waver: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Sint-Katelijne-Waver? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Sint-Katelijne-Waver. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Sint-Katelijne-Waver zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat wil zeggen? Wij werken met verschillende prijsklassen. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit leveren. Elk product is dan ook gemaakt door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Sint-Katelijne-Waverse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Sint-Katelijne-Waverse huis een eigen specifieke functie.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je Sint-Katelijne-Waverse huis is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Sint-Katelijne-Waver een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De Diaz-experten in de buurt van Sint-Katelijne-Waver weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Katelijne-Waver: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Katelijne-Waver. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmannen je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Sint-Katelijne-Waver écht het verschil maakt. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt