gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Kwaliteit op maat met de Diaz rolgordijnen in Sint-Joris-Weert

Rolgordijnen van Diaz Sint-Joris-Weert: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Sint-Joris-Weert? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Sint-Joris-Weert helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.
verduisterende rolgordijnen living

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Elk rolgordijn in jouw Sint-Joris-Weertse woning krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Joris-Weertse woning is anders ingedeeld. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Joris-Weert een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Sint-Joris-Weert helpen je graag.
elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat concreet betekent? Wij bieden je verschillende prijsklassen aan. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gemotiveerde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Sint-Joris-Weertse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen in Sint-Joris-Weert telkens handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Snel, veilig én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Joris-Weert: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Joris-Weert. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakkenners. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Sint-Joris-Weert écht het verschil maakt. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt