gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Joost-ten-Node? Da’s kwaliteit voor elk budget

Diaz rolgordijnen in Sint-Joost-ten-Node: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Sint-Joost-ten-Node? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Sint-Joost-ten-Node geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies betekent? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook gemaakt door gedreven vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Sint-Joost-ten-Noodse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Sint-Joost-ten-Noodse woning heeft een andere indeling. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Sint-Joost-ten-Node een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Sint-Joost-ten-Node helpen je graag.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Sint-Joost-ten-Noodse huis z'n eigen specifieke functie.
roze rolgordijnen bureau

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat snappen we maar al te goed. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Onze verdeler in de buurt van Sint-Joost-ten-Node: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Joost-ten-Node. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Sint-Joost-ten-Node écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt