gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Job-in-'t-Goor? Da’s kwaliteit voor elk budget

Diaz rolgordijnen in Sint-Job-in-'t-Goor: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Sint-Job-in-'t-Goor? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Sint-Job-in-'t-Goor helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Job-in-'t-Goorse woonst is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Job-in-'t-Goor een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De vakkenners in de buurt van Sint-Job-in-'t-Goor helpen je graag.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product is dan ook vervaardigd door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Sint-Job-in-'t-Goorse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.
roze rolgordijnen bureau

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Sint-Job-in-'t-Goor handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Sint-Job-in-'t-Goorse woonst z'n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Job-in-'t-Goor: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Job-in-'t-Goor. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurkenners. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw huis in Sint-Job-in-'t-Goor. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt