Diaz rolgordijnen kopen in Sint-Jan: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Sint-Jan: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Sint-Jan? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst in Sint-Jan. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze experten in de buurt van Sint-Jan geven je maar al te graag keuze-advies!

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw huis z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woning heeft zijn eigen functie. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Sint-Jan een uitgebreid gamma van stoffen aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Nog twijfels bij je keuze? Onze specialisten in de buurt van Sint-Jan weten waar je nood aan hebt.

Op Belgische bodem vervaardigd

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Optimaal comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat snappen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij hebben verschillende prijscategorieën in de aanbieding. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook gemaakt door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Jan: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Jan. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurprofessionals. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Sint-Jan écht toe doet. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt