gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Sint-Jacobs-Kapelle, da’s kwaliteit op maat

Diaz rolgordijnen in Sint-Jacobs-Kapelle: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Sint-Jacobs-Kapelle? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Sint-Jacobs-Kapelle geven je maar al te graag keuze-advies!

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit leveren. Toegewijde vakmensen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Sint-Jacobs-Kapelse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Sint-Jacobs-Kapelse woonst een eigen specifieke functie.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Het beu om je rolgordijnen in Sint-Jacobs-Kapelle handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.
roze rolgordijnen bureau

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Sint-Jacobs-Kapelse woning heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Jacobs-Kapelle een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt een rolgordijn dat verduisterend werkt. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Sint-Jacobs-Kapelle helpen je graag.

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz levert enkel verfijnde kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Jacobs-Kapelle: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Jacobs-Kapelle. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze vakmensen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Sint-Jacobs-Kapelle écht toe doet. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt