gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Sint-Antelinks, da’s kwaliteit op maat

Rolgordijnen van Diaz Sint-Antelinks: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Sint-Antelinks? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Bij het inkleden van je woning vormen ze de finishing touch! Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Sint-Antelinks geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit afleveren. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.
verduisterende rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Sint-Antelinkse woonst is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Sint-Antelinks een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Nog twijfels bij je keuze? De specialisten van Diaz in de buurt van Sint-Antelinks helpen je graag.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Sint-Antelinkse woning een eigen specifieke functie.
elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat betekent? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Sint-Antelinkse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Sint-Antelinks handmatig te bedienen? Da's begrijpelijk. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, snel én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Antelinks: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Antelinks. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurkenners. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Sint-Antelinks het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt