gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Sint-Antelinks, da’s kwaliteit op maat

Diaz rolgordijnen in Sint-Antelinks: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Sint-Antelinks? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da's geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Sint-Antelinks. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze experten in de buurt van Sint-Antelinks zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door gedreven interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Sint-Antelinkse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Stofsoorten

Iedere ruimte van je Sint-Antelinkse woonst is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Antelinks een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke look en feel. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze vakmensen in de buurt van Sint-Antelinks weten wat je nodig hebt.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Sint-Antelinkse woning een eigen specifieke functie

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit leveren. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Antelinks: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Antelinks. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Sint-Antelinks écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt