gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Amandsberg? Een sterk staaltje maatwerk!

Rolgordijnen van Diaz Sint-Amandsberg: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Sint-Amandsberg? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning in Sint-Amandsberg. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Sint-Amandsberg zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Amandsbergse woning heeft zijn eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Amandsberg een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Sint-Amandsberg helpen je graag.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door gedreven vakmannen. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Sint-Amandsbergse woonst.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er zijn dus heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Sint-Amandsbergse huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Amandsberg: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Amandsberg. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Sint-Amandsberg. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt