Diaz rolgordijnen in Schepdaal voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Schepdaal: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Schepdaal? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da's niet verwonderlijk. Bij het inkleden van je woonst in Schepdaal vormen ze de finishing touch! Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze specialisten in de buurt van Schepdaal.

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Gemakkelijk, snel én veilig. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken met verschillende prijscategorieën. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Kwaliteit leveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt dan ook vol toewijding samengesteld door interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie roze rolgordijnen bureau

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst is anders ingedeeld. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Schepdaal een uitgebreid gamma van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakmensen in de buurt van Schepdaal weten wat je nodig hebt.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft naar verfijnde kwaliteit. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Schepdaal: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Schepdaal. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Schepdaal. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt