Diaz rolgordijnen in Rumsdorp voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Rumsdorp: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Rumsdorp? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Rumsdorp. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Rumsdorp geven je maar al te graag keuze-advies!

Automatische bediening voor ultiem comfort

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken volgens verschillende prijstakken. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door gedreven interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst is anders ingedeeld. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Rumsdorp een uitgebreid gamma van stofsoorten aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid kiezen? Onze experten in de buurt van Rumsdorp weten waar je nood aan hebt. transparante rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Er is dus heel wat mogelijk. Elk rolgordijn in jouw huis krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Rumsdorp: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Rumsdorp. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurprofessionals. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Rumsdorp écht toe doet. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt