Diaz rolgordijnen in Romershoven voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Romershoven: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Romershoven? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis in Romershoven. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Romershoven geven je maar al te graag keuze-advies!

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij werken met verschillende prijseenheden. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit leveren. Toegewijde vakmensen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je woonst. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw huis z’n eigen specifieke functie.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Automatische bediening biedt je de oplossing. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel. elektrische rolgordijnen living

Stofsoorten

De verschillende ruimtes in je huis hebben elk hun eigen functie. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Romershoven een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Romershoven helpen je graag.

Samengesteld op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Romershoven: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Romershoven. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurkenners. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Romershoven écht het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt