gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Roeselare? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Roeselare: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Roeselare? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Roeselare geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Made in Belgium

Diaz levert enkel hoogstaande kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
verduisterende rolgordijnen living

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen in Roeselare handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken met verschillende prijscategorieën. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terug. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg geproduceerd door gemotiveerde interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Roeselaarse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.
elektrische rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Roeselaarse huis z'n eigen specifieke functie.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Roeselaarse woonst heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Roeselare een uitgebreid assortiment van stofkeuze terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De vakmensen in de buurt van Roeselare helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Roeselare: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Roeselare. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmannen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Roeselare écht het verschil maakt. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt