gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Roesbrugge-Haringe? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Roesbrugge-Haringe: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in Roesbrugge-Haringe? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst in Roesbrugge-Haringe. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakkenners in de buurt van Roesbrugge-Haringe je zeker verder helpen.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Roesbrugge-Haringse woonst is anders ingedeeld. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Roesbrugge-Haringe een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Wil je met zekerheid kiezen? Onze vakmensen in de buurt van Roesbrugge-Haringe weten waar je nood aan hebt.

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Roesbrugge-Haringse huis z’n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat precies betekent? Wij bieden verschillende prijscategorieën aan. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je Roesbrugge-Haringse woonst.

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Roesbrugge-Haringe: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Roesbrugge-Haringe. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Roesbrugge-Haringe. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt