gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Roborst? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Roborst: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Roborst? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat verbaast ons niet. Bij het inkleden van je woning in Roborst vormen ze de finishing touch! Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Roborst geven je maar al te graag keuze-advies!

Made in Belgium

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom produceren we onze producten in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Roborstse woonst een eigen specifieke functie.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.
roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken met verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vervaardigd door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Roborstse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Roborstse woning heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Roborst een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Roborst weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Roborst: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Roborst. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakkenners je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Roborst. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt