Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Rijkel: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Rijkel: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Rijkel? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Rijkel. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Rijkel zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, snel én gemakkelijk. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit opleveren. Toegewijde interieurkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Gemaakt op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. transparante rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Rijkel een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze vakmensen in de buurt van Rijkel weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Rijkel: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Rijkel. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Rijkel écht toe doet. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt