gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Retie? Da’s kwaliteit voor elk budget

Rolgordijnen van Diaz Retie: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Retie? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Bij het inkleden van je huis vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Retie zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw Retiese woning z'n eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je Retiese huis is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Retie een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal voor een lichtdoorlatende variant, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze specialisten in de buurt van Retie helpen je graag.
transparante rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Daar kunnen we inkomen. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij bieden je verschillende prijscategorieën aan. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terug. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Retiese woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Retie: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Retie. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurprofessionals. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Retie het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt