gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Putte passen bij elke ruimte

Rolgordijnen van Diaz Putte: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Putte? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Putte zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Het beu om je rolgordijnen in Putte handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.
verduisterende rolgordijnen living

Made in Belgium

Diaz levert enkel verfijnde kwaliteit af. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Putse huis heeft een andere indeling. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Putte een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Twijfel je nog over de juiste keuze? De specialisten van Diaz in de buurt van Putte helpen je graag.
transparante rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw Putse woning krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij werken volgens verschillende prijstakken. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Toegewijde interieurspecialisten maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Putse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Onze verdeler in de buurt van Putte: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Putte. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurspecialisten. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Putte écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt