gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Poederlee? Een sterk staaltje maatwerk!

Rolgordijnen van Diaz Poederlee: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Poederlee? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze experten in de buurt van Poederlee je zeker verder helpen.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Poederlee handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Automatische bediening biedt je de oplossing. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? Wij bieden verschillende prijstakken aan. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit opleveren. Toegewijde vakkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je Poederleese woonst.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Poederleese huis tot zijn recht.
roze rolgordijnen bureau

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit afleveren. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Poederleese woning is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Poederlee een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid kiezen? Onze Diaz-experten in de buurt van Poederlee helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Poederlee: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Poederlee. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakkenners je graag verder. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Poederlee. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt