gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Kwaliteit op maat met de Diaz rolgordijnen in Pittem

Rolgordijnen van Diaz Pittem: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Pittem? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Bij het inkleden van je huis vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze specialisten in de buurt van Pittem geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen in Pittem handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Pittemse huis z'n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat nu precies betekent? Wij bieden verschillende prijstakken aan. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door toegewijde vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Pittemse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.
roze rolgordijnen bureau

Op Belgische bodem geproduceerd

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom produceren we onze producten in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwgezet kunnen controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Pittemse huis heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Pittem een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze specialisten in de buurt van Pittem helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Pittem: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Pittem. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Pittem. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt