gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Petegem-aan-de-Schelde, da’s kwaliteit op maat

Diaz rolgordijnen in Petegem-aan-de-Schelde: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Petegem-aan-de-Schelde? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Petegem-aan-de-Schelde. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Petegem-aan-de-Schelde geven je maar al te graag keuze-advies!

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw huis tot zijn recht.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst is anders ingedeeld. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Petegem-aan-de-Schelde een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De specialisten van Diaz in de buurt van Petegem-aan-de-Schelde helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? We bieden producten uit verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vervaardigd door gemotiveerde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Petegem-aan-de-Schelde: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Petegem-aan-de-Schelde. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze vakmannen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Petegem-aan-de-Schelde écht het verschil maakt. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt