gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Overpelt? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in Overpelt: gezelligheid en functionaliteit in één

Je rolgordijnen kopen in Overpelt? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woning in Overpelt. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakmensen in de buurt van Overpelt je zeker verder helpen.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee willen zeggen? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit leveren. Toegewijde vakmannen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Overpeltse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.
verduisterende rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Made in Belgium

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.
transparante rolgordijnen living

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je Overpeltse huis heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Overpelt een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze specialisten in de buurt van Overpelt weten waar je nood aan hebt.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend screen! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Overpeltse woning z'n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Overpelt: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Overpelt. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurkenners. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Overpelt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt