Diaz rolgordijnen in Ouwegem: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Ouwegem: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Ouwegem? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Ouwegem. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Ouwegem.

Stofsoorten

Iedere ruimte van je woning is anders. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Ouwegem een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Nog twijfels bij je keuze? De Diaz-experten in de buurt van Ouwegem weten wat je nodig hebt. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij bieden je verschillende prijsklassen aan. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. Elk product is dan ook samengesteld door gemotiveerde vakkenners. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. transparante rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw woning krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Onze verdeler in de buurt van Ouwegem: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Ouwegem. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurspecialisten. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Ouwegem. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt