gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Opgrimbie, da’s uniek maatwerk

Diaz rolgordijnen in Opgrimbie: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Opgrimbie? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Opgrimbie zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terugvinden. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Opgrimbiese woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.
verduisterende rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Opgrimbiese huis heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Opgrimbie een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Opgrimbie weten waar je nood aan hebt.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Daarom produceren we onze producten in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.
elektrische rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Opgrimbiese woonst z'n eigen specifieke functie.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen in Opgrimbie liever niet handmatig bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Onze verdeler in de buurt van Opgrimbie: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Opgrimbie. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmensen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Opgrimbie. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt