Diaz rolgordijnen in Oordegem voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Oordegem: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Oordegem? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Voor ons geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst in Oordegem. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakkenners in de buurt van Oordegem je zeker verder helpen.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw woonst krijgt zo z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Automatische bediening voor ultiem comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat wil zeggen? Wij werken met verschillende prijscategorieën. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding geproduceerd door interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. elektrische rolgordijnen living

Op Belgische bodem geproduceerd

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Oordegem een uitgebreid gamma van stoffen aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid kiezen? Onze vakmensen in de buurt van Oordegem helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Oordegem: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Oordegem. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Oordegem. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt